Ook sponsor worden? neem contact met ons op !!

DJ Evert

DJ Evert is een DJ die jouw feestje helemaal kan voorzien van licht en geluid. Ook bied hij zich aan als freelance commentator op verschillende evenementen zoals verschillende Tractorpulling wedstrijden. 

  Van Walsem installateurs

  Van Walsem installateurs is een totaal installateur. Dat wil zeggen dat u bij ons op het juiste adres bent voor werkzaamheden op het gebied van:

  • gas
  • water
  • sanitair
  • loodgieterswerk
  • centrale verwarming
  • elektra

  Deze werkzaamheden voeren wij te allen tijde vakkundig voor u uit. Ook het geven van een persoonlijk en vakkundig advies vinden wij erg belangrijk. Een goed begin is namelijk al het halve werk!

  Graag ontmoeten wij u voor een verdere kennismaking!

  Van Eck belettering

  Van Eck is uw flexibele partner op het gebied van belettering.
  Vanuit de full service werkplaats in Opheusden verzorgen wij dagelijks auto-, bord-, raam- en
  gevelbeletteringen, prints, stickers etc. Veelal wordt de productie in eigen huis uitgevoerd. Dankzij de innovatieve printertechnologie met een van Nederlands snelste printermachine: Roland VersaCamm,
  zijn wij in staat snel en prijsbewust te produceren.

  Interesse? Neem snel contact op of bezoek ons voor
  meer uitleg, een offerte of een voorbeeld. Wij helpen u graag
  verder en staan garant voor een jarenlang plezier van uw beletteringen!
  Alvast tot ziens!

  DBM Metaal

  De Bell metaal is gespecialiseerd in het bewerken van RVS staal & aluminium.Ook voor onderhoud en reparatie van machines bent u aan het juiste adres

  Loedeman ongediertebestijding

  Loedeman verzorgt zowel de preventie als bestrijding van ongedierte. Wij helpen u graag aan een oplossing en komen bij u langs wanneer u dat schikt. Dankzij onze ervaring kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Duurzame oplossingen
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • De beste producten
  • Specialist in preventie
  • Altijd een passende oplossing

  Digo Boer Landbouwmechanisatie

  Deutz-fahr Dealer LMB Digo & LMB Boer

  Vanuit twee locaties in de provincie Zuid- Holland is het bedrijf actief op het gebied van landbouwmechanisatie in de breedste zin van het woord. Zo kunt u bij hun onder meer terecht voor de in- en verkoop van landbouwtractoren en werktuigen en uiteraard ook voor onderhoud, reparatie en inspectie hiervan. In de hoofdvestiging Woubrugge vindt de centrale inkoop en centrale administratie plaats. 75% van de klanten is veehouder, maar ook diverse grote loonbedrijven en een groot aantal overheidsinstellingen mogen zij tot vaste klantenkring rekenen. Beide locaties beschikken over een uitgebreid onderdelenmagazijn en een eigen werkplaats waar uitstekend opgeleide monteurs u op vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Bovendien hebben ze 5 bedrijfswagens ingericht als volledige mini-werkplaats voor snelle reparaties op locatie.

   

  Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, maar ook het persoonlijke contact met de klanten is voor hun zeer belangrijk. De verkoop buitendienst bestaat uit twee vertegenwoordigers, zij vormen de onmisbare
  schakel tussen bedrijf en klant, zodat zij direct kunnen inspelen op de actuele situatie van de afnemers

  Turbo Voordeel Veenendaal

  Welkom bij Turbo Voordeel Veenendaal. Bij ons kunt u terecht voor het reviseren, repareren, inruilen, vervangen, uitbouwen en kopen van uw turbo. Daarbij kunnen we op aanvraag turboladers leveren in binnen- en buitenland. Betaalbare prijzen, een hoogstaande kwaliteit, een snelle service en klantgerichtheid staan altijd centraal. Turbo inbouwen? Wij vervangen alleen reeds ingebouwde turbo's.

  Drost Metaaltechniek

  Drost metaaltechniek is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf. Het richt zich op de totaal aanpak van projecten, waardoor de kwaliteit van de projecten voortdurend wordt bewaakt. Daarnaast verlenen we technische diensten in opdracht voor derden, zoals zetten, knippen en lassen. Ons bedrijf beschikt over een grote voorraad plaat, zowel in staal als in roestvrijstaal. 

   

  Drost metaaltechniek is gevestigd op het industrieterrein Remmerden.

  Van den Brink Grondverzetten 

  Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij een ervaren aannemers- en verhuurbedrijf uit Rhenen op het gebied van (wegen-) bouw, grondverzet en machineverhuur. U kunt als aannemer, projectontwikkelaar, overheid of groot- particulier bij ons terecht voor de meest uiteenlopende infrastructurele, civieltechnische en milieukundige projecten en daarbij weet u één ding zeker: linksom of rechtsom zorgt aannemers- en verhuurbedrijf van den Brink voor een goede uitvoering.

  HKV Ochten bedrijfskleding

  Bedrijfskleding wordt door HKV Ochten geleverd in verschillende soorten en maten. Als groothandel levert HKV Ochten meer dan werkjassen, werkschoenen, overalls, shirts en polo's. Wij bedrukken en borduren bedrijfskleding, leveren professioneel gereedschap en bieden de mogelijkheid om RVV bebording en afzetmaterialen bij ons te bestellen.

  G. van Beek Kolen en Olie B.V.

  Snelle levering en scherpe prijzen. Dit zijn kenmerken die G. van Beek Kolen en Olie B.V. het best omschrijven. Sinds 1934 doen we als familiebedrijf waar we goed in zijn; kwaliteit leveren. De derde generatie van Beek staat u bij met brandstoffen als kolen, olie, smeermiddelen en gasflessen. Met ons moderne wagenpark brengen we onze producten snel en voordelig bij u aan de deur. Ook vanuit ons magazijn in Veenendaal bedienen we u graag. Adviseren willen we u altijd!

  Truckspuiterij Remmerden

  Het toonaangevende bedrijf als het gaat om schadeherstel, stralen, schooperen, spuiten, restylen en reclame voor de omgeving Veenendaal, Wageningen, Ede, Tiel, Utrecht, Nijmegen en Arnhem.

  Het familiebedrijf dat in 1947 is opgericht, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een one-stop shop. Van kleine geldkluisjes tot aan grote trucks, eenmalig of projectmatig; alles kan door ons onder handen genomen worden, zodat het product weer als nieuw ons pand verlaat. Alles is denkbaar!

  Door onze FOCWA certificering leggen wij onszelf als vrachtwagenspuiterij de strengste eisen op inzake kwaliteit, goed opgeleid personeel, bedrijfsuitrusting, garantie, service, arbo en milieu.

  MDE machinebouw BV
  Is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector. Middels een modern en uitgebreid machinepark en onze know-how zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.

  Wiggers is gespecialiseerd in het ommantelen. Dit is het in doorloop omtrekken van een basis materiaal met een kunststof folie. Zoals Wiggers zelf zegt: 'Ommantelen is ons specialisme en daar zijn we trots op. Deze positie is het resultaat van jarenlang innoveren en ondernemen.'

  STALERO is een machinebouwbedrijf die zich bezig houd met ontwerp en assemblage werkzaamheden. Wij assembleren modules en complete eindproducten voor diverse markten. Producten of (deel)machines met mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrische artikelen en componenten. We kunnen deze voor u compleet assembleren en eventueel aftesten met een afname- of testprotocol.

  AB Infra is gespecialiseerd in het uitoefenen van een loon- en grondverzet. Daarnaast houden zij zich ook bezig met het verrichten van agrarische diensten.

  Mecatech is een jong en allround bedrijf met veel ervaring in de metaaltechniek en carrosseriebouw. Wij denken graag mee met de klant om het product zo goed en efficiënt mogelijk te produceren, renoveren en/of te repareren. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons centraal.