Ook sponsor worden? neem contact met ons op !!

Deutz-fahr Dealer LMB Digo & LMB Boer

Vanuit twee locaties in de provincie Zuid- Holland is het bedrijf actief op het gebied van landbouwmechanisatie in de breedste zin van het woord. Zo kunt u bij hun onder meer terecht voor de in- en verkoop van landbouwtractoren en werktuigen en uiteraard ook voor onderhoud, reparatie en inspectie hiervan. In de hoofdvestiging Woubrugge vindt de centrale inkoop en centrale administratie plaats. 75% van de klanten is veehouder, maar ook diverse grote loonbedrijven en een groot aantal overheidsinstellingen mogen zij tot vaste klantenkring rekenen. Beide locaties beschikken over een uitgebreid onderdelenmagazijn en een eigen werkplaats waar uitstekend opgeleide monteurs u op vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Bovendien hebben ze 5 bedrijfswagens ingericht als volledige mini-werkplaats voor snelle reparaties op locatie.

 

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, maar ook het persoonlijke contact met de klanten is voor hun zeer belangrijk. De verkoop buitendienst bestaat uit twee vertegenwoordigers, zij vormen de onmisbare
schakel tussen bedrijf en klant, zodat zij direct kunnen inspelen op de actuele situatie van de afnemers

Hyrax Industries BV

Hyrax Industries BV. is in 2017 opgericht met als doel om de meest functionele en compacte hoogwerker te ontwikkelen met specifieke eisen en wensen in gedachten. Ons doel is om deze hoogwerker seriematig in eigenbeheer te ontwikkelen, produceren en vermarkten onder de merknaam HYRAX.

Turbo Voordeel Veenendaal

Welkom bij Turbo Voordeel Veenendaal. Bij ons kunt u terecht voor het reviseren, repareren, inruilen, vervangen, uitbouwen en kopen van uw turbo. Daarbij kunnen we op aanvraag turboladers leveren in binnen- en buitenland. Betaalbare prijzen, een hoogstaande kwaliteit, een snelle service en klantgerichtheid staan altijd centraal. Turbo inbouwen? Wij vervangen alleen reeds ingebouwde turbo's.

Drost Metaaltechniek

Drost metaaltechniek is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf. Het richt zich op de totaal aanpak van projecten, waardoor de kwaliteit van de projecten voortdurend wordt bewaakt. Daarnaast verlenen we technische diensten in opdracht voor derden, zoals zetten, knippen en lassen. Ons bedrijf beschikt over een grote voorraad plaat, zowel in staal als in roestvrijstaal. 

 

Drost metaaltechniek is gevestigd op het industrieterrein Remmerden.

Van den Brink Grondverzetten 

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij een ervaren aannemers- en verhuurbedrijf uit Rhenen op het gebied van (wegen-) bouw, grondverzet en machineverhuur. U kunt als aannemer, projectontwikkelaar, overheid of groot- particulier bij ons terecht voor de meest uiteenlopende infrastructurele, civieltechnische en milieukundige projecten en daarbij weet u één ding zeker: linksom of rechtsom zorgt aannemers- en verhuurbedrijf van den Brink voor een goede uitvoering.

HKV Ochten bedrijfskleding

Bedrijfskleding wordt door HKV Ochten geleverd in verschillende soorten en maten. Als groothandel levert HKV Ochten meer dan werkjassen, werkschoenen, overalls, shirts en polo's. Wij bedrukken en borduren bedrijfskleding, leveren professioneel gereedschap en bieden de mogelijkheid om RVV bebording en afzetmaterialen bij ons te bestellen.

G. van Beek Kolen en Olie B.V.

Snelle levering en scherpe prijzen. Dit zijn kenmerken die G. van Beek Kolen en Olie B.V. het best omschrijven. Sinds 1934 doen we als familiebedrijf waar we goed in zijn; kwaliteit leveren. De derde generatie van Beek staat u bij met brandstoffen als kolen, olie, smeermiddelen en gasflessen. Met ons moderne wagenpark brengen we onze producten snel en voordelig bij u aan de deur. Ook vanuit ons magazijn in Veenendaal bedienen we u graag. Adviseren willen we u altijd!

Truckspuiterij Remmerden

Het toonaangevende bedrijf als het gaat om schadeherstel, stralen, schooperen, spuiten, restylen en reclame voor de omgeving Veenendaal, Wageningen, Ede, Tiel, Utrecht, Nijmegen en Arnhem.

Het familiebedrijf dat in 1947 is opgericht, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een one-stop shop. Van kleine geldkluisjes tot aan grote trucks, eenmalig of projectmatig; alles kan door ons onder handen genomen worden, zodat het product weer als nieuw ons pand verlaat. Alles is denkbaar!

Door onze FOCWA certificering leggen wij onszelf als vrachtwagenspuiterij de strengste eisen op inzake kwaliteit, goed opgeleid personeel, bedrijfsuitrusting, garantie, service, arbo en milieu.

De Smitse Borduuratelier en kadoshop
In St.Annaparochie , Friesland
- Voor het bedrukken - borduren  van o.a. Bedrijfs - Vrijetijds - Sportkleding
Autogordelhoezen met naam of logo geborduurd of bedrukt
Maar wij  bedrukken en borduren o.a. ook tassen , caps , schorten en (geboorte) kado artikelen
 
Logo ontwerpen in eigen studio
Wij borduren / bedrukken al vanaf 1 stuks        
Voor het bedrukken / borduren van grote aantallen
berekenen wij staffelkorting

MDE machinebouw BV
Is een bedrijf dat gevestigd is in het midden van Nederland. Geheel in eigen huis ontwikkelen en construeren wij machines voor uiteenlopende toepassingen in de groensector. Middels een modern en uitgebreid machinepark en onze know-how zijn we in staat om elke machine voor honderd procent zelf te fabriceren. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, is ons bedrijf zeer flexibel en in staat om voortdurend de kwaliteit van onze machines te bewaken.